UNA Lomakkeet

Jos haluat osallistua tähän koulutukseen, täydennä ilmoittautumislomakkeelle tietosi (* = pakollinen tieto) ja paina Lähetä-painiketta.

Koulutusohjelma

Kohderyhmä

Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin jäsenkuntien julkisten organisaatioiden sosiaali- ja terveydenhuollon sekä Pohjois-Savon pelastuslaitoksen henkilökunta.

Osallistumismaksu

Maksuton verkkokurssi.

Tavoite

Kurssilla opit Lomake UNA-järjestelmän käytön. Kurssin voi suorittaa osissa ja jatkaa siitä, mihin viimeksi jäi. Arvioitu kokonaissuoritusaika on 1,5 h.

Moodlen osoite

http://moodle.psshp.fi 

Moodle-tunnusten hakeminen

Jos Sinulla on jo tunnukset/käyttöoikeudet KYSin Moodleen, sinun ei tarvitse ilmoittautua tätä kautta. Pääset Moodleen voimassa olevilla tunnuksillasi oheisesta linkistä: Mene UNA Lomake -verkkokurssille

Kuopion, Lapinlahden, Siilinjärven sosiaali- ja terveydenhuollon, Sisä-Savon terveydenhuollon kuntayhtymän ja Ylä-Savon soten henkilöstö sekä Savonian opiskelijat ja henkilöstö voivat kirjautua Moodleen oman organisaationsa O365-tunnuksella. 

Täytä alla oleva Ilmoittautumislomake ja lähetä se. KYSin Koulutuspalvelut lähettää Sinulle tunnukset ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen pääsääntöisesti kahden arkipäivän kuluessa.

Ilmoita toimiva sähköpostiosoitteesi ilmoittautumisen yhteydessä. Käytä ensisijaisesti organisaation/työpaikan sähköpostiosoitetta. Huolehdithan myös, että ilmoittamasi osoite on oikein ja aktivoitu ennen ilmoittautumisen lähettämistä.


Ilmoittautuminen

Ilmoittautujan tiedot:

Huom! Ilmoittautuminen on henkilökohtainen. Täytä jokainen *-merkitty kohta huolellisesti.

Ilmoittautumislomakkeen tiedoista syntyy henkilörekisteritietoja (henkilötietolaki 523/99).

Rekisteriseloste (pdf)


Kyllä